MB LIGHTS - natáčení promo videí

20:53



   Když do našeho střediska komunikace se zákazníky přišla poptávka na výrobu videí z prostředí výroby, použití a montáže LED světel, řekli jsme si, že to pro nás může být docela zajímavá zkušenost. Vzpomněl jsem si na atraktivní záběry, kdy je v hlavní roli světelná situace a ihned mi hlavou prolétlo minimálně deset nápadů. Poptávku jsme jako vždy svědomitě vyřídili a dva týdny na to jsme se svítáním a plným kufrem techniky upalovali směrem Bratislava.

   Zároveň to pro nás byla příležitost vyzkoušet novou kombinaci techniky. Tvorbu MB Lights jsme tak zachycovali prostřednictvím fotoaparátu Sony A7s spárovaným s externím rekordérem Blackmagic Video Assist. Na formát ProRes HQ jsme totiž zvyklí a jeho zpracování se nebojíme. Objektiv Canon 24-70 II. gen. nám posloužil ve většině případů. Poskytnul nám čisté a ostré záběry. Pro případ, kdy 70mm bylo málo, jsme si s sebou zabalili objektiv Canon 70-200 F4.

   Souběžně s psaním tohoto článku probíhá postprodukce. Vypadá to velmi slibně a Vy se na výsledek můžete podívat již teď.





http://www.mb-lights.sk/realizacia-osvetlenia/

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook